Islamic Widget

Saturday, June 9, 2012

Bersusah2 dulu....

InsyaAllah..bersusah2 dulu..baru akan datang kesenangan.Ye la..kalau kita nak buat suatu perkara tu..rasanya lebih baik kita mula dari bawah..merasa bagaimana kesusahan untuk menuju kesenangan yg akan kita perolehi..baru la kita menghargai, bertapa perit nyer kita nak akan sesuatu itu...

Alhamdulillah...100%  untuk mendapat kedai & lokasi yg kami cari tu..berhasil..Khalass...kat situ...Sekarang masa untuk mengubah apa yg patut...kalau ikutkan...70% dari surat menyurat, berjumpa dgn org yg patut  dah hampir siap..
Masa untuk renovate kedai plk akan disusuli...baru siap 20%...kita tguk apa akan terjadi plk lps ini..

Bukan senang rupa nyer nak buka kedai..bnyk yg perlu disiapkan...badan pon dah mcm sehelai kertas..terbang sana..terbang sini...kadang2 tu dapat curi2 tidur di siang hari..lps zohor...alagkah nikmat nyer...10mint pon cukup...adoiiii....kan senang kalau pasangan nyer ada...??

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)